Healing the relationship with death retreat.
20 - 25 mei 2019
Ben je klaar om lichamelijk en geestelijk te sterven en volledig te ontspannen?
 
Ferry Maidman en Tom van Huijstee nemen je mee op een innerlijke reis om dat onder ogen te komen wat je nog niet hebt aangekeken en doorvoeld,
De Dood staat voor het onbekende en is een grote kracht die we vaak verstoppen of ontwijken.  Misschien had het nog geen prioriteit, te veel angst, weerstand of wat dan ook….
Nu is het de tijd en dit retreat staat symbool voor de confrontatie met DAT wat nog niet onder ogen is gezien of DAT wat nieuw is. Je kunt het gebruiken als overgangsritueel naar een volgende fase in je leven.
We werken voornamelijk fysiek voorbij de taal. Wanneer je meer pijn en angst kunt en durft te ervaren, kun je ook meer genot en vrijheid ervaren. We geven je handvatten om liefdevol bij je pijn en angst te zijn, zodat het transformeert. Tom & Ferry hebben beiden jarenlange ervaring met emotioneel werk.
Ingredienten;
Bij aankomst nemen we je telefoon af. We zijn de eerste dagen tussen de programma onderdelen in stilte met onszelf.
Er is een nacht Vision Quest, alleen op een plek in de natuur. Deze nacht sluit je af met een ritueel waarbij je je eigen (vorm van een) doodskist maakt en er in gaat liggen. Wat komt dat komt.
Er is een bijzondere exstatic death dance.
Schrijfopdrachten met zingeving als kern.
Er zijn meerdere Verbonden ademsessies, Authenticiteitcirkels, Focussessies, Meditatie, etc.
Zee, grotten, natuur.
Fun!
 
De dood is onvermijdelijk, ben je bereid om te sterven, en vriendschap te sluiten met deze grote kracht?
Dit alles in de natuur van Ibiza, waar ideeën en gevoelens over de dood worden belicht, verlicht en doorvoeld. Vanuit fysieke onmacht, opgeven en verval naar harmonie en energie om vol te leven of te sterven.
Maar dat maakt dan niet meer uit.
Geen wifi, Engels en Nederlands doorelkaar.
Prijs tussen 750 euro en 1000 euro afhankelijk van je kamer, exclusief vlucht.
Start 12.00 op 20 mei. Je kunt de 19e aankomen voor 35 euro.
Wil je meedoen? Betaal 200 euro aan op Nltrio2205083147 Tav Tom van huijstee met omschrijving: The death retreat.
Opgeven en meer informatie (0651912693).
You will lose everything. Your money, your power, your fame, your success, perhaps even your memories. Your looks will diminish. Loved ones will die. Your body will fall apart. Everything that seems permanent is impermanent and will be smashed. Waking up means facing this reality with open eyes.  Experience will gradually, or not so gradually, strip away everything that it can strip away.
Facebook event:
https://www.facebook.com/events/1058632391010610/